Εταιρεία

Από τους πρωταγωνιστές της διάδοσης της χρησιμότητας του P.V.C κουφώματος στην Ελλάδα είναι o Τedesco Pietro αφού από το 1986 πρωταγωνιστεί στην επεξεργασία και δημιουργία κουφωμάτων P.V.C , σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία KOMMERLING Γερμανίας. Μεταφέροντας την γνώση και την κατάρτιση στο αντικείμενο που είχε λάβει μέσω ανάλογων σπουδών & επαγγελματικής κατάρτισης στη Γερμανία τα προηγούμενα χρόνια.

Η πορεία της TEDESCO AE και του Τedesco Pietro προσωπικά είναι μόνο ανοδική στο πέρασμα των χρόνων , πράγμα που πιστοποιεί και επικυρώνει την ποιότητα αφενός των υλικών, και αφετέρου της παροχής υπηρεσιών.
Η TEDESCO AE ξεκινώντας από μια μικρή εγκατάσταση το 1986 με ελάχιστο προσωπικό διένυσε 25 περίπου χρόνια για να φτάσει σήμερα να έχει τρία ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής με ανάλογο προσωπικό και δύο μεγάλους εκθεσιακούς χώρους στη Βέροια και στη Θεσσαλονίκη. Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός του νέου εργοστασίου στην Κουλούρα Βεροίας είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στην τεχνολογία του κουφώματος παγκοσμίως .Δημιουργώντας παράλληλα μία μεγάλη επένδυση για την περιοχή και για την Ελλάδα γενικότερα.

Η άρτια τεχνολογία , απόλυτη τεχνογνωσία και το ειδικευμένο προσωπικό ,αποτελεί εγγύηση ποιότητας για τα κουφώματα της εταιρείας TEDESCO με τα συστήματα KOMMERLING .Η TEDESCO με θεμέλιο την πείρα ,την επιστημονική γνώση και την υψηλή γερμανική τεχνολογία , κατασκευάζει κουφώματα που συμβάλουν στην διαμόρφωση του κτιρίου ,επιλύνοντας αρχιτεκτονικούς προβληματισμούς. Η συνέπεια και το σωστό service οικοδομούν την επιτυχία της στην ελληνική αγορά.
youtube

Τα κουφώματα TEDESCO είναι λειτουργικά ,αντικλεπτικά και δεν χρειάζονται βάψιμο και συντήρηση είναι πιστοποιημένα από μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους , απόλυτα οικολογικά greenline εφόσον έχουν δημιουργηθεί με πρωτογενή υλικά, και με δεκαπενταετή εγγύηση στο profile . Θεωρείται ότι πέρασαν τις εξετάσεις και καθιερώθηκαν ως η πληρέστερη και ασφαλέστερη κατασκευή στον εξωραϊσμό ή στην ανακαίνιση της κατοικίας με χαμηλότερο (έως μηδενικό) κόστος συντήρησης

Στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Κουλούρα Βέροιας κατασκευάζονται κουφώματα ,πόρτες εξωτερικές ρολά και παντζούρια αίθρια, χειμωνιάτικοι κήποι και άλλες ειδικές κατασκευές. Μια μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες της εταιρίας F.A.IP Ιταλίας είναι στη διάθεση του πελάτη ,προκειμένου να κάνει την επιλογή του για ασφάλιση του σπιτιού του και της περιουσίας του.

Γεωγραφικά οι εργασίες μας καλύπτουν όλη την Ελλάδα ,αλλά και όλες τις ευρωπαϊκές και γειτονικές χώρες