Σίτες

Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του χρόνου στη χώρα μας ο καιρός είναι τόσο καλός που αισθανόμαστε την ανάγκη να το «βάλουμε» μέσα στο σπίτι μας ανοίγοντας παντζούρια, πόρτες και παράθυρα. Δυστυχώς όμως, μαζί με το αεράκι που μας δροσίζει, τις ακτίνες του ήλιου που μας αναζωογονούν, εισέρχονται και διάφορα έντομα και ζωύφια της αντίστοιχης εποχής.

Στην προσπάθεια της για την καλύτερη ζωή σας, η εταιρία TEDESCO AE.σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από σίτες (ή αλλιώς κουνουπιέρες). Η ποικιλία τύπων, όπως κάθετες, οριζόντιες, ή επάλληλες, σταθερές ή ελεύθερες, σιτόπορτες, πλισέ ή με σίτα αλουμινίου, χρωμάτων, σχεδίων και μηχανισμών, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σας δώσουν τη δυνατότητα για μια εύκολη επιλογή, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες σας. Κιαν ακόμα η τέλεια επιλογή αποδειχτεί δύσκολη λόγω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας, οι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι στην εταιρία μας θα σας προτείνουν την καλύτερη για εσάς λύση έτσι ώστε να απολαύσετε πραγματικά χωρίς ενοχλητικά έντομα και ζωύφια το σπίτι σας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Ειδικά κατασκευασμένες για μπαλκονόπορτες (οριζόντια κίνηση). Ένα προϊόν σύγχρονης αισθητικής και τεχνολογίας, ανθεκτικό, χωρίς ενοχλητικά ελατήρια επαναφοράς, με μηχανισμό ερπύστριας χωρίς κάτω οδηγό για ανοίγματα έως 6 μέτρα. Η μοναδική και παγκοσμίως πατενταρισμένη τεχνολογία scorpion tail προσφέρει στην πλισέ σήτα ελεύθερη διέλευση και τον εύκολο καθαρισμό του δαπέδου. Η λειτουργία του δεν βασίζεται στον μηχανισμό επαναφοράς, αλλά κλείνει και ανοίγει εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.Το πανί έχει τη μορφή πλισέ και δεν παρουσιάζει φθορές στην συχνή καθημερινή χρήση. Πρόσθετα η ενίσχυση με κορδόνι kevlar προστατεύει απεριόριστα τη σήτα από καταστροφές που προκαλούνται από τον αέρα και την καθημερινή χρήση.
Ιδανικό σύστημα για την κατασκευή σταθερών σητών για παράθυρα, όπου η εξωτερική πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη. Κατασκευάζεται από ειδικό κράμα αλουμινίου, ενώ η σύνδεση των προφίλ γίνεται με πλαστικές γωνίες και ταυ από πολυαμίδιο σε μεγαλύτερα ανοίγματα. Τα προφίλ μπορούν να κοπούν ορθογώνια (90°), οπότε οι γωνίες σύνδεσης είναι εμφανείς. Παρέχεται δυνατότητα βαφής του σε ποικιλία χρωμάτων RAL, RAL MAT , ειδικά, απομίμησης ξύλου. Δέχεται πανί σήτας από άκαυστο υαλόνημα (fiberglass) ή εναλλακτικά πανί σήτας αλουμινίου για εξαιρετική αντοχή στην ανεμοπίεση. Εύκολη τοποθέτηση επιτυγχάνεται με πλαστικά στηρίγματα τα οποία κουμπώνουν στα προφίλ και βιδώνονται στον τοίχο.
Το πανί έχει τη μορφή πλισέ και δεν παρουσιάζει φθορές στη συχνή καθημερινή του χρήση. Είναι το μοναδικό Plisse Πανί της αγοράς που δεν κόβεται στις άκρες του όταν εκτίθεται στον ήλιο και δεν αποσυντίθεται από την υγρασία. Πρόσθετα η ενίσχυση με κορδόνι μεγάλης αντοχής στην κοπή του, προστατεύει απεριόριστα τη σήτα από τις καταστροφές που προκαλούνται από τον αέρα και την καθημερινή χρήση. Το πανί διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα. Η μοναδική σήτα Pietta με εγγύηση 2 χρόνων στην αντοχή του πανιού. Η λειτουργία της δεν βασίζεται στο μηχανισμό επαναφοράς, αλλά κλείνει και ανοίγει εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες. Δίνει τη δυνατότητα επιλογής της θέσης της σήτας, σε οποιοδήποτε σημείο εμείς επιθυμούμε.
Ανοιγώμενες σήτες, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη. Κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Συναρμολογούνται με μεταλλικές γωνίες σύνδεσης για κοπές 45 μοιρών. Διατίθεται με ειδικό "πηχάκι", κουμπωτό προφίλ αλουμινίου με σκοπό το τέντωμα του πανιού. Το πανί είναι από soft fiberglass που δεν σαπίζει και δεν καίγεται. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται και σήτα από αλουμίνιο ή σήτα pet screen από εξαιρετικά ανθεκτικό fiberglass για να αντέχει σε ιδιαίτερες καταστάσεις. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, καθιστούν την τοποθέτησή της, εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγαίνει για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες
Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων. Η κάθετη σήτα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν κυριως για παραθυρα. Μπορούμε να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα λόγω του ενισχυμένου άξονα (με πολλαπλές νευρώσεις) περιτυλίγματος πανιού. Διατίθεται και με φρένο επαναφοράς της σήτας Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. Το πανί είναι αρίστης ποιότητας fiberglass.