Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η σιγουριά είναι ζήτημα κλάσης, την οποία δεν διαθέτουν όλες οι πόρτες ασφαλείας …

thpΗ ασφάλεια και η Σιγουριά είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία στην ζωή του ανθρώπου. Ασφάλεια και Σιγουριά για το σπίτι, την οικογένεια, τα αγαπημένα αντικείμενα. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας TEDESCO-FAIP αποτελούν την εγγύηση σιγουριάς για πάρα πολλούς ανθρώπους. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας TEDESCO-FAIP διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, με κομψή γραμμή, άψογη εφαρμογή, τέλειο φινίρισμα και μια μεγάλη γκάμα ξύλινων επενδύσεων ή αλουμινίου, σε πολλές χρωματικές παραλλαγές, συνδυάζοντας την ασφάλεια με την ιταλική φινέτσα .
Είναι σημαντικό να βρείτε την ιδανική για εσάς επένδυση λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο το ύφος, το χρώμα και το είδος της επεξεργασίας που προτιμάτε, αλλά και την έκθεση στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες στους οποίους θα υποβληθεί η πόρτα.
Μία θωρακισμένη πόρτα δεν σημαίνει και ασφαλής όταν δεν είναι κλειδωμένη, ανεξάρτητα του αριθμού των πύρων που εξέρχονται κατά την διαδικασία κλειδώματος.

ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η πόρτα αποτελείται από δύο ατσάλινες πλάκες πάχους 1,2 χιλ. η κάθε μια, γαλβανισμένες και ενωμένες με τρεις κάθετες και τρεις οριζόντιες νευρώσεις. Το κάσωμα είναι και αυτό από ατσάλι πάχους,  2 χιλ.+  βαφή εμπλουτισμένη με ρινίσματα γυαλιού για πρόσθετη σκληρότητα. Η πόρτα διαθέτει μηχανικό ανεμοφράκτη δυο κινήσεων, ελεγχόμενο άνοιγμα και πανοραμικό ματάκι 180 .

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η πόρτα ασφαλίζεται από κλειδαριά ATRA  με AGB μικρό κλειδί ασφαλείας η όποια δεν παραβιάζεται από δράπανο λόγο του εξωτερικού defender από ενισχυμένο ατσάλι .Η κλειδαριά μετακινεί επτά έμβολα στο μπροστινό μέρος της πόρτας ενώ στο πίσω υπάρχουν τέσσερις σταθεροί  ατσάλινοι πύροι και δυο ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου συγκολλημένοι οι οποίοι καλύπτονται με καπάκια στην ίδια απόχρωση με τα εξαρτήματα .Τα κλειδιά παραδίδονται σφραγισμένα με προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος αποτροπής διαρρήξεων. Αισθητήρες υπερύθρων τοποθετούνται εξωτερικά από την πόρτα, έτσι ώστε να εποπτεύουν το σημείο μπροστά από το στόμιο της κλειδαριάς.
Αφού ενεργοποιηθεί το αποτρεπτικό σύστημα με το ασύρματο τηλεχειριστήριο τότε εάν πλησιάσει χέρι ή κάποιο εργαλείο. π.χ. κατσαβίδι, πένσα ή οτιδήποτε άλλο, ενεργοποιείται αυτόματα η σειρήνα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Οι πόρτες κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις  80-85-90Χ205 και 80-85-90Χ210 καθαρό άνοιγμα άλλα και σε οποιαδήποτε διάσταση και ειδική κατασκευή κατόπιν παραγγελίας. Προσαρμόζεται εύκολα τόσο σε καινούρια οικοδομή όσο και σε αντικατάσταση υπάρχουσας  πόρτας. Έμπειρα συνεργεία μας τοποθετούν την πόρτα σας μέσα σε λίγες ώρες. Η εταιρία μας εγγυάται την καλή λειτουργία της πόρτας.