Παντζούρια

Εάν προτιμάτε κάτι πιο κλασσικό από ένα ρόλο, ως μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια του σπιτιού σας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε για τα κουφώματα σας παντζούρια. Παντζούρια που μπορούν να αλλάξουν την εξωτερική αισθητική . Επιλέγοντας ένα από τα διαφορετικά σχέδια και τον χρωματισμό της αρέσκειας σας μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο παραδοσιακό και πιο μοντέρνο ταυτόχρονα. Σημαντικό ρόλο πλέον παίζουν και τα μάσκουλα των παντζουριών . Ο σύγχρονος σχεδιασμός τους εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια και μεγάλη σταθερότητα στήριξης μέσω ειδικών εξαρτημάτων. Ρυθμιζόμενοι μηχανισμοί, με επαυξημένη αντισκωριακή προστασία σε χρώματα Μαύρο, Χρυσό και Λευκό.

Δυνατότητα κατασκευής μονόφυλλων, δίφυλλων, τρίφυλλων και τετράφυλλων παντζουριών, με επιλογή Περσίδας Γαλλικού τύπου, Πάνελ ή Ραμποτέ.

Το σύστημα κλειδώματος των πατζουριών μας αποτελείται από παντζουρόβεργα με παραδοσιακό κλείστρο και ενσωματωμένη ασφάλεια. Έτσι, έχουμε την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε σε θέση εξαερισμού, χωρίς επιπλέον εξαρτήματα. Αυτόματα ανεμοστηρίγματα η ανεμοστηρίγματα τοίχου προφυλάσσουν τα παντζούρια από τον αέρα.